Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, că pentru formaţiune este important ca alegerile locale să rămână într-un singur tur de scrutin şi a cerutut tutor să se implice în a transmite mesajul Uniunii către comunitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru noi, o mare provocare este să păstrăm un singur tur de scrutin la alegerile locale (…) Primarii sunt cel mai aproape în legătură cea mai strânsă cu alegătorii noştri. În lunile următoare trebuie să vorbim despre rezultatele noastre, despre rezultatele pe care le-am dobândit, că am guvernat pentru comunitate, că tot ceea ce am făcut am făcut, aşa cum am ştiut noi mai bine, că am reuşit să îmbunătăţim nivelul de trai, că am reuşit să redăm speranţa că să poate trăi în această ţară”, a declarat Kelemen Hunor, vineri, în cadrul Conferinţei Aleşilor Locali ai UDMR, organizată înaintea Congresului,

Liderul UDMR afirmă că transmiterea mesajului către comunitate este cea mai importantă sarcină a politicienilor UDMR în următoarea perioadă.

”Şi asta va fi sarcina noastră şi a voastră cea mai importantă, pentru că altminteri la anul nu vom avea succes, nu vom avea succes ca şi Uniune. Dacă Uniunea nu are succes, atunci nici comunitatea nu va avea succes. Deci cele două sunt legate între ele (…) Oricare dintre noi care are mesaj, care poate să se adreseze comunităţii să facă acest lucru, pentru că aceasta este sarcina noastră cea mai mare”, afirmă liderul UDMR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.