Alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de zi, pentru că acum România are nevoie de un guvern politic care să beneficieze de un sprijin adecvat, afirmă liderul UDMR Kelemen Hunor, precizând că aceasta va fi poziţia Uniunii la consultările de la Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, pentur desemnarea premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de zi. Acum România are nevoie de un guvern politic care să beneficieze de un sprijin adecvat. Avem nevoie de un guvern de coaliţie care să echilibreze economia naţională şi să fie preocupată, în primul rând, de prevenirea epidemiei de coronavirus. Din păcate, epidemia a ajuns la graniţele ţării, iar într-o astfel de situaţie, nimic nu poate fi mai important decât sănătatea publică. Aceasta este poziţia UDMR pe care o vom prezenta la  consultările de astăzi cu preşedintele statului”, declară Kelemen Hunor.

El spune că UDMR nu vrea un guvern instabil, ci unul care să poată sta ferm în picioare”.

”Nu ne dorim un guvern tehnocrat, ci un guvern care poate fi tras la răspundere. Şi nu putem susţine ideea alegerilor anticipate decât dacă oamenii se simt în siguranţă, iar sănătatea lor nu este periclitată”, a precizat Kelemen Hunor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.