Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, în conferinţa de presă în care premierul Nicolae Ciucă a anunţat că nu îşi depune mandatul în contextul grevei din educaţie, că rostul guvernării este acela de la guverna pentru oameni, pentru societate, iar actuala coaliţie acest lucru l-a făcut şi îl va face.” În această perioadă am avut multe incendii - cu o mână am stins incendiile, cu mâna cealaltă am construit, fiindcă acesta este rostul guvernării”,a subliniat Kelemen Hunor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În continuare sunt convins că e nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate şi e nevoie de a întări încrederea în societate. Există emoţii în societate, cunoaştem problemele societăţii şi ne-am asumat să le rezolvăm. În această perioadă am avut multe incendii - cu o mână am stins incendiile, cu mâna cealaltă am construit, fiindcă acesta este rostul guvernării. (...) Problemele din sistemul de învăţământ sunt cunoscute pentru Guvern şi pentru această coaliţie, pot fi rezolvate. Rezolvarea este în mâna Guvernului, în mâna Parlamentului şi rezolvarea trebuie să fie una etapizat, dar da, avem nevoie de învăţământ de calitate, cum avem nevoie de servicii publice de calitate pentru fiecare om, pentru fiecare comunitate şi vom reuşi să le rezolvăm, aşa cum am reuşit şi până acum din 2020 şi apoi din 2021. Aseară am decis împreună să continuăm în această formulă, cu Nicolae Ciucă premier şi să dăm răspuns aşa cum doreşte societatea şi aşa cum ne-am asumat în programul de guvernare”, a afirmat Kelemen Hunor.
El s-a declarat în continuare optimist.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Am încredere în forţele noastre şi am încredere în oameni că ştiu că trecem printr-o perioadă grea, dar în acelaşi timp avem o şanşă uriaşă: România în acest deceniu poate să traverseze şi va traversa un drum, la capătul drumului vom avea o societate mult mai bine dezvoltată, cu servicii publice bune, cu instituţii stabile, cu instituţii care răspund la nevoile oamenilor şi această responsabilitate nu vom plasa în altă parte decât în această formulă pe care noi împreună, ne-am asumat-o”, a afirmat Kelemen Hunor.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.