Iubita fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, care-l aşteaptă să iasă din penitenciar, a precizat că vor mege acasă şi se vor întâlni cu prietenii apropiaţi care le-au rămas alături. Mai mulţi susţinători ai fostul lider PSD s-au strâns la poarta penitenciarului şi strigă ”Libertate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi care au rămas alături în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. S-a bucurat foarte tare şi i-am spus că vin să-l aştept”, a declarat Irina Tănase, care a ajuns la Penitenciarul Rahova şi aşteaptă eliberarea lui Liviu Dragnea.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

Aceasta susţine că judectorii de la Bucureşti ”aveau o problemă personală” împotriva lui Liviu Dragnea.

”Judecătorii de la Giurgiu sunt independenţi, cei care au mai rămas”, a mai afirmat Irina Tănase, precizând că ”sunt nişte judecători curajoşi”.

Mai mulţi susţinători ai fostul lider PSD s-au strâns la poarta penitenciarului şi strigă ”Libertate”. 

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

Anterior, într-un mesaj postat pe nstagram, Irina Tănase a scris: ”Iţi mulţumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.