Preşedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justiţiei Florin Iordache a precizat, pentru News.ro, referitor la fotografia în care apare alături de judecătorul CCR Daniel Morar, că doar s-a oprit să-l salute pe acesta, după ce a mâncat la restaurantul Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Daniel Morar, despre fotografia în care apare împreună cu Iordache: E de astăzi. Nu era o întâlnire programată

„Fotografia este de astăzi, din restaurantul Senatului. Am luat masa în restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am văzut (pe Daniel Morar, n.r.) şi m-am oprit să-l salut. La nivel de 10 secunde, să saluţi o persoană pe care o cunoşti... Care e problema?”, a spus Florin Iordache.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR.

Sediul Curţii Constituţionale este în Palatul Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.