Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe spune că Nicolae Ciucă este în mod automat candidatul PNL la prezidenţiale. ”Din punctul nostru de vedere, este profilul care cadrează perfect cu această funcţie, a dovedit nu numai competenţă, nu numai decenţă, cumpătare, dar în relaţia partidelor din coaliţie a fost omul echilibrului”, a spus reprezentantul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este exagerat să avansăm astfel de scenarii în momentul de faţă.  Evident, este în mod automat şi candidatul nostru”, a spus Ionuţ Stroe, întrevat în emisiunea Proiect de ţară: România, dacă Nicolae Ciucă este candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

”Din punctul nostru de vedere este profilul care cadrează perfect cu această funcţie, a dovedit nu numai competenţă, nu numai decenţă, cumpătare, dar în relaţia partidelor din coaliţie a fost omul echilibrului, a fost omul care tot timpul a fost orientat tot timpul mult mai mult către seriozitate şi muncă decât către competiţiile politice şi mizele mai micuţe”, a mai spus Stroe. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.