Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, despre o schimbare din funcţie a ministrului de Finanţe, că Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea PNL, pentru că a urmat foarte bine şi mandatul politic care i-a fost dat de a proteja cât mai bine mediul privat, în pachetul de măsuri fiscale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, dacă partidul îl va schimba pe ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, după acest pachet de măsuri fiscale.

”Nnu ştiu de unde această ştire, din punctul meu de vedere nu are nicio legătură cu realitatea. Nu este pachetul de măsuri fiscal a lui Boloş. Realitatea este că acest pachet de măsuri este şi al lui Ciolacu, şi al lui Boloş, şi al PSD, ba mai mult, PSD a cerut şi a vrut mai multe măsuri care mai degrabă puteau afecta mediul privat, noi ne-am opus”, a spus Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai spus că.”Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea PNL, a urmat foarte bine şi mandatul politic care i-a fost dat de a proteja cât mai bine mediul privat şi a începe cu amputerea cheltuielilor bugetului de stat nenecesare”. 

”În plus, eu cred că Marcel Boloş este un ministru de Finanţe onest, la fel cum şi-a făcut treaba şi la Fonduri europene, a discutat deschis despre ce probleme sunt”, a mai spus Stroe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.