Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre Nicolae Ciucă prezidenţiabilul PNL că foarte probabil va fi, pentru că liderul PNL corespunde profilului descris. El afirmase că PNL va susţine pentru funcţia de preşedinte un lider puternic, un lider care va uni, nu unul care să dezbine, va susţine acolo un om educat moral, un om educat şi o figură care trebuie să se ridice peste stânga, dreapta, centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL va susţine pentru funcţia de preşedinte un lider puternic, un lider care va uni, nu unul care să dezbine, va susţine acolo un om educat moral, un om educat. Din punctul nostru de vedere, trebuie să fie o figură care trebuie să se ridice peste stânga, dreapta, centru, trebuie să fie un om pentru toţi românii”, a spus Ionuţ Stroe, despre portretul candidatului PNL la alegerile prezidenţiale. 

Întrebat dacă acesta va fi premierul Nicolae Ciucă, Ionuţ Stroe a răspuns: ”Da, foarte probabil, corespunde profilului descris”. 

El a precizat că nu s-a luat o decizie privind modul în care îşi vor desemna candidatul la prezidenţiale.

Despre o candidatură comună PSD-PNL, Stroe a menţionat că mereu liberalii au candidat singuri. ”Mereu am construit candidaturi, nu se pune problema în acest moment de candidaturi comune”, a spus el, arătând că protocolul de colaborare cu PSD priveşte doar guvernarea.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.