Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat joi, după ce în coaliţie nu s-a ajuns la nicio concluzie privind comasarea alegerilor, că liberalii şi-ar dori ca această discuţie privind posibila organizare împreună a mai multor tipuri de alegeri să fie tranşată cât mai repede, pentru că deja timpul ne presează. El a menţionat că nu crede că sunt neînţelegeri, ci mai multe scenarii şi că probabil că săptămâna viitoare se va ajunge la o concluzie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Foarte probabil ca aceste discuţii privind comasarea alegerilor să se continue săptămâna viitoare, probabil luni, pentru că comasarea alegerilor în mod evident are o serie de avantaje şi este absolut necesar să existe o decizie”, a spus Ionuţ Stroe la Antena 3.

”Noi, liberalii, am spus-o foarte clar că ne-am dori ca această discuţie privind această posibilă organizare împreună a mai multor tipuri de alegeri să fie tranşată, totuşi, cât mai repede, pentru că deja timpul ne presează, deja am intrat în a doua lună a acestui super an electoral. Ne obligă nu numai procedurile, ne obligă şi o agenda a Guvernului foarte încărcată şi este foarte important să arătăm preocupare atât pentru guvernare cât şi pentru organizarea acestor alegeri”, a completat Stroe.

Ionuţ Stroe a mai spus că nu crede că există neînţelegeri în coaliţie, ci există argumente şi anumite scenarii.

”Probabil că decizia finală va fi pentru a adopta un anume scenariu, nu cred că sunt neclarităţi sau discuţii în contradictoriu”, a subliniat Stroe.

”Probabil că săptămâna viitoare se va ajunge la o concluzie, şi indifferent că vor fi sau nu comasate, eu cred că trebuie să luăm această decizie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.  

Coaliţia de guvernare nu a luat, joi, nicio decizie privind comasarea alegerilor, PSD şi PNL prezentând variantele de lucru, iar o nouă discuţie urmează să aibă loc luni, au precizat surse politice.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.