Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă că preşedintele partidului va propune numirea unui lider intermar al PNL Bucureşti la începutul lunii martie, după ce primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a anunţat demisia de la conducerea filialei. ”Înţelegem decizia domnului Ciucu şi acceptăm nevoia lui de a se concentra pe activitatea de la Primăria Sectorului 6, precum şi la conducerea organizaţiei politice a PNL din acel sector”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Înţelegem decizia domnului Ciucu şi acceptăm nevoia lui de a se concentra pe activitatea de la Primaria Sectorului 6, precum şi la conducerea organizaţiei politice a PNL din acel sector. Îi mulţumim pentru întreaga activitate la conducerea PNL Bucureşti şi pentru deschiderea şi dialogul susţinut cu conducerea partidului”, a afirmat Ionuţ Stroe. 
 
El a adăugat că preşedintele PNL va propune numirea unui interimat în următoarea şedinţă de Birou Politic Naţional, de la începutul lunii martie.

Ciprian Ciucu a anunţat că a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti din cauza lipsei de timp. Primarul Sectorului 6 a motivat că are nevoie de timp pentru a se putea ocupa de numeroasele proiecte pe care le-a început pentru Sectorul 6.

”Mi-am depus astăzi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, aşa cum ştiţi, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul şi energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6”, a scris Ciprian Ciucu, marţi pe Facebook.

Edilul le-a urat succes colegilor din organizaţia PNL Bucureşti, colegilor din Consiliul General şi le-a transmis că „toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare şi seriozitate”.

”De astăzi înainte pentru mine va fi şi mai multă administraţie dar şi mai puţină politică. Pentru Sectorul 6!”, a completat Ciucu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.