Candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov, Ionel Dancă, afirmă marţi că trebuie finalizate urgent lucrările de canalizare din judeţul Ilfov, blocate în acest moment din cauza hoţiilor constatate de Comisia Europeană la cele două companii de apă din judeţ, la Apa Canal Ilfov a lui Hubert Thuma şi la Euro ApaVol a lui Pandele de la Voluntari. Potrivit lui Dancă, ”lucrările din aceste localităţi ar fi trebuit să fie deja finalizate de la sfârşitul anului trecut, dar multe dintre aceste lucrări sunt neterminate sau abandonate iar altele nici măcar nu au început”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Trebuie finalizate urgent lucrările de canalizare din judeţul Ilfov, blocate în acest moment din cauza hoţiilor constatate de Comisia Europeană la cele două companii de apă din judeţ, la Apa Canal Ilfov a lui Hubert Thuma şi la Euro ApaVol a lui Pandele de la Voluntari. Prin tot judeţul Ilfov, de la Baloteşti la Măgurele sau de la Berceni la Ştefăneştii de Jos şi Ciolpani, puteţi găsi lucrări de canalizare abandonate, ţevi aruncate, canale uitate, drumuri şi trotuare sparte, lucrări neterminate, care aşteaptă "tasarea lor naturală", spun primarii!”, afirmă într-o postare candidatul Alianţei Dreapta Unită.

Dancă arată că ”în plină campanie pentru alegerile locale, mulţi s-ar fi aşteptat ca utilajele să duduie pe aceste şantiere, nicidecum să stagneze sau să fie abandonate de constructori, şi să fie un festival de tăiat panglici la noile reţele de apă şi canalizare”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Nu se întâmplă aşa pentru că pentru lucrările de canalizare din Ilfov se bat două mafii politice, mafia lui Hubert Thuma de la Apa Canal Ilfov şi mafia lui Pandele de la ApaVol din Voluntari. Hubert şi Pandele şi-au împărţit teritoriile şi banii europeni pentru aceste lucrări de canalizare: 500 milioane de Euro la Apa Canal Ilfov şi 100 milioane de Euro la ApaVol. Apa Canal Ilfov: Bragadiru, Măgurele, Pantelimon, Baloteşti, Brăneşti, Cernica, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Domneşti, Glina, Grădiştea, Gruiu, Jilava, Moara Vlăsiei, Mogoşoaia, Periş, Petrăchioaia, Tunari” ApaVol: Voluntari, 1 Decembrie, Berceni, Copăceni, Dărăşti, Ştefăneştii de Jos, Dascălu”, subliniază Dancă

Potrivit acestuia, ”lucrările de canalizare din aceste localităţi ar fi trebuit să fie deja finalizate de la sfârşitul anului trecut, dar multe dintre aceste lucrări sunt neterminate sau abandonate iar altele nici măcar nu au început pentru că fondurile europene pentru aceste proiecte sunt blocate de Comisia Europeană din cauza problemelor constatate în teren: lucrări fictive, reţele de canalizare nedeclarate, costuri supraevaluate şi alte hoţii”.

”Este nevoie de un audit extern la cele două companii de apă din Ilfov, reglarea rapidă a neregulilor constatate de Comisia Europeană şi restructurarea companiei Apa Canal Ilfov pe criterii management profesionist! Altfel, există riscul să se piardă toţi banii europeni pentru apă şi canalizare în Ilfov! Lucrările de canalizare din Ilfov pot fi finalizate dacă se schimbă managementul acestor proiecte şi nu se mai fură din banii europeni! Alegeţi Schimbarea cu Ionel Dancă, candidatul Forţa Dreptei, din partea Alianţei Dreapta Unită pentru Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov!”, mai declară Ionel Dancă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.