Deputatul Ionel Dancă anunţă într-o postare pe Facebook că a primit de la partid decizia de revocare din funcţia de purtător de cuvânt al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionel Dancă a scris în postarea pe Facebook că ”ţara este în haos, Guvernul cade şi prioritatea groparilor PNL-Citu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban din toate pozitiile”.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Astăzi, am primit decizia noului BEx, din data de 4 octombrie a.c., prin care am fost revocat din funcţia de Purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal. Sunt mândru de toată munca făcută pentru PNL în aceşti 4 ani de bătălii politice grele şi de campanii electorale de succes, alături de Ludovic Orban şi de miile de membri PNL, cu sprijinul colegilor din Departamentul de Comunicare, coordonat de colegul Andi Manciu, fără de care cu greu aş fi reuşit să-mi onorez această responsabilitate, încredinţată în 2017, prin votul colegilor din Biroul executiv PNL de atunci, la propunerea Preşedintelui Ludovic Orban”, scrie Dancă. 

El continuă: ”Din păcate, pentru speranţele românilor care au crezut ţi mai cred încă în noi, toată munca noastră politică grea din aceşti ani a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL. Vă mulţumesc pentru incredere şi sustinere, dragi liberali adevăraţi! Sunt şi voi rămâne un liberal convins, nu penelist!”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.