Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la prima şedinţă a Guvernului Orban, că respiră uşurat că avem un nou guvern dispus să se implice pentru rezoolvarea problemelor ţării. Am aflat de la unii miniştri că situaţia găstă în ministere este foarte proastă. PSD-iştii, înainte de plecare, au golit finanţele publice. el a explicat că a venit pentru că în această şedinţă se va tranşa problema comisarului european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu respir uşurat că avem un nou Guuvern dispus să se implice pentur rezoolvarea problenenlor ţării. Un act de mare curaj din partea PNL că a -preluat Gucvernarea în această formulă”. a spus iohannis.

el aprecizat în acest context că vor fi necesare negocieri pe fiecare proiect legislativ în parte.

”Sunt foarte bucuros că acest guvern este dispus să abordeze frontal problemele cu care se confruntă Românoa.. Îmi pae foarte bine că Guvernul anterio, eşuat, a plecat”, a declarat Klaus iohannis.

El a spus că are semnale din ministere că situaţia găsită de miniştrii PNL este grafă şi că PSD, înainte de plecare, a golit finanţele publice.

Preşedintele a explicat că a venit la şedinţa de Guvern pentru că a fost invitat, dar şi pentru că se va tranşa situaţia comisarului european, încă o temă tergiversată de Guvernul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.