Preşedintele Klaus Iohannis va avea marţi, în cadrul deplasării sale în Statele Unite ale Americii, o întâlnire cu directorul CIA, Mike Pompeo, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea va avea loc la ora 14.30, ora locală, respectic ora 21.30, ora României.

Întrevederea preşedintelui cu şeful CIA nu a fost anunţată în prealabil de Administraţia Prezidenţială, atunci când au fost făcute publice detaliile vizitei în SUA.

Înaintea întâlnirii cu Mike Pompeo, preşedintele Klaus Iohannis va merge la Cimitirul Militar Arlington, unde va depune coroane de flori.

Preşedintele şi-a început vizita luni, urmând să primească distincţia Light Unto the Nations, oferită de Comitetul Americano-Iudeic, în semn de recunoaştere pentru impactul internaţional important în domeniul păcii, securităţii, democraţiei, promovării valorilor umane.

Pe 9 iunie, Klaus Iohannis va avea o întrevedere şi cu preşedintele SUA, Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.