Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni, cu João Armando Gonçalves, preşedintele Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout, ce a venit la întâlnire alături de un grup de mici cercetaşi, care l-au învăţat pe Iohannis salutul lor şi i-au înmânat o cravată specifică mişcării scout.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit astăzi, la Palatul Cotroceni, un grup de cercetaşi, însoţit de preşedintele Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout, João Armando Gonçalves. În contextul săptămânii „Şcoala Altfel”, implicarea copiilor în astfel de activităţi precum cercetăşia reprezintă modalitatea potrivită de a-i educa într-un mod practic, creativ şi inovator. Micii cercetaşi m-au învăţat salutul lor, care simbolizează respectul ca valoare fundamentală în viaţă”, a scris preşedintele Iohannis pe Facebook.

Postarea este însoţită de câteva fotografii în care apar Iohannis, Gonçalves şi grupul de cercetaşi în parcul Palatului Cotroceni, inclusiv în momentul în care i se înmânează preşedintelui României o cravată bicoloră a cercetăşiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.