Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, la sediul PNL, că ”PSD încearcă deja tot felul de manevre” imediat după primul tur de scrutin şi le-a cerut românilor ”maximă vigilenţă” şi să meargă la vot. La rândul său, şeful de campanie al PNL, Dan Motreanu, a anunţat, luni seară, că liberalii şi Klaus Iohannis au decis că nu vor exista dezbateri cu Viorica Dăncilă înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale. Echipa de campanie a PNL consideră că dezbaterea ”nu ar aduce nimic în plus” şi nu ar aduce nicio clarificare, având în vedere că cei doi candidaţi au avut funcţii în ultimii ani, iar poziţiile şi activitatea lor politică este cunoscută de cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Şeful de campanie al PNL: O confruntare între cei doi candidaţi nu ar aduce nimic în plus, nu este nimic de clarificat

”Deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre şi vreau să cer românilor maximă vigilenţă când este vorba de PSD. Maximă vigilenţă nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenţi şi să merge a vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greşeala din 2016 când, prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare, a fost adus la putere PSD-ul şi iată că am avut nevoie de aproape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii după ce PSD-ul a arătat că una a promis şi alta a vrut să facă de fapt. PSD-ul a vrut să-şi subjuge întreg statul român”, a declarat Klaus Iohannis, luni, la sosirea la sediul PNL.

Întrebat dacă este mulţumit, preşeditele a spus că ”rezultatul este unul conform aşteptării” şi că este ”foarte mulţumit”.

Klaus Iohannis anunţă, de asemenea, că va continua campania şi că crede ca va mai atrage tineri de partea sa.

În ceea ce priveşte o dezbatere faţă în faţă cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis spune că-şi va concentra campania pe întâlnirile cu alegătorii.

”Încearcă PSD-ul să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acuma - urmează, sigur, să discut şi cu colegii şi cu colegele în şedinţa de campanie - eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi” a răsuns Klaus Iohannis”, a mai spus Iohannis.

Şeful statului participă la o întâlnire cu liderii liberali, la sediul PNL din Bucureşti. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.