Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că s-a interesat de starea celor declaraţi bolnavi şi a constatat că starea lor este bună, mulţi dintre ei nu au niciun simptom, şi că până şi persoanele în vârstă au o stare acceptabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am două veşti care mi s-au părut bune despre criza generată de coronavirus: M-am interesat de starea celor declaraţi bolnavi şi am constatat că starea lor este bună, mulţi dintre ei nu au niciun simptom. Unii au simptome de răceală, unii de gripă. Până şi persoanele în vârstă au o stare acceptabilă. Asta ca să demitizăm boala. La noi avem noroc şi cei găsiţi cu coronavirus au o stare mai bună decât s-au aşteptat unii”, a declarat preşedintele.
El a afirmat că este  foare mulţumit de Guvernul Orban, măsurle i se par potrivite, au venit la timp şi şi-a exprimat toată aprecierea pentru Ludovic  Orban.
”Nu putem să lăsăm totul în seama autorităţilor, toţi trebuie să acţionăm responsabil, să evităm panica”, a precizat Iohannis.
El a subliniat că lumea se aşteaptă la un recul în economie, după ce se termină criza de coronavirus. 
”Noi nu vrem să pierdem timpul şi pregătim un plan de măsuri, avem o întâlnire cu toţi specialiştii. Trebuie să vedem ce măsuri sunt fezabile, care pot fi pregătite şi cum”, a conchis preşedintele.
El a avut şi o recomandare: ”Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care dau sfaturi şi se pricep la toate, vă sfăuiesc să schimbaţi canalul. Luaţi informaţii de la oficialităţi”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.