Preşedintele Klaus Iohannis a scris, marţi, pe Facebook, că nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid ”care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.Iohannis le-a cerut sprijinul românilor în turul al doilea pentru a câştiga ”definitiv lupta pentru România”. Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a anunţat că va merge prin ţară şi va dialoga cu cu cetăţenii, cu jurnaliştii şi cu societatea civilă. Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că are răbdare şi că îl aşteaptă pe preşedintele Klaus Iohannis să "găsească înţelepciunea, tăria şi curajul" de a accepta invitaţia sa la "dezbaterea pe care românii o cer şi o merită".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dăncilă: Eu am răbdare. Încă îl aştept pe preşedinte să găsească înţelepciunea, tăria şi curajul de a accepta invitaţia mea la dezbaterea pe care românii o cer şi o merită

”Dragi români, Împreună am reuşit să ţinem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituţiile statului. Şi doar împreună vom reuşi să câştigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-aţi acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveţi în mine. Dar Preşedintele nu poate reconstrui singur o ţară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetăţenii, cu jurnaliştii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin ţară, să mă întâlnesc cu oamenii şi voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate şi unitate, cu susţinerea majorităţii românilor”, a scris, Iohannis, marţi, pe Facebook.

Acesta a explicat din nou că nu va exista o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

”Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democraţia, după ce a sfidat sistematic valorile şi principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în faţa corupţilor şi penalilor în toţi aceşti ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD şi care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate şi să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri”, a mai scris Iohannis.

PSD a transmis, luni, o scrisoare către echipa de campanie a lui Klaus Iohannis în care solicită organizarea a cel puţin două dezbateri între cei doi candidaţi înaintea turului al doilea ale alegerilor prezidenţiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.