Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că în coaliţia de guvernare nu este vorba despre dispute, ci despre discuţii. "Într-o coaliţie nu e ca la armată, unul comandă şi toţi se execută", a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, marţi, în conferinţa de presă, despre faptul că au apărut dispute între PNL şi USR-PLUS, Iohannis a replicat: "Ceea ce numiţi dvs dispute, după părerea mea, nu sunt dispute, sunt discuţii într-o coaliţie".
 
"Într-o coaliţie nu e ca la armată, unul comandă şi toţi se execută. În coaliţie e un organism viu, e o discuţie, mai mult sau mai puţin publică, şi se cristalizează o soluţie. E rolul conducerii coaliţiei să negocieze aceste divergenţe. Nu e niciun motiv să credem că oamenii se ceartă. Oamenii discută pornind de la punctul de referinţă propriu. Până acum s-a ajuns de fiecare dată la o concluzie. Ei nu se ceartă. Ei pornesc fiecare de la punctul propriu, negociază şi se găseşte o soluţie", a declarat Klaus Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.