Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seară, la Ploieşti, că Viorica Dăncilă ”nu va fi primită” dacă va merge la dezbaterea pe care a anunţat-o pentru marţi seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut şi mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, la Ploieşti, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor. 

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, de asemenea, răspunzând altei întrebări, că va relua tema privind imunitatea de care se bucură preşedintele potrivit Constituţiei atunci când se va discuta despre modificarea legii fundamentale.

”Acest lucru se poate face odată cu schimbarea Constituţiei şi, sigur, când ajungem la schimbarea Constituţiei voi relua această temă”, a mai spus Iohannis.

Candidatul PNL a participat la un miting electoral la Ploieşti.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.