Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că au discutat despre modaltăţile prin care România să poată valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. ”Facem prioritate 0 din investiţiile în infrastructură”, a spus preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut astăzi o nouă întâlnire cu miniştrii care gestionează fondurile europene. Am stabilit domeniile prioritare pe care le vom finanţa cu aceşti bani, fiindcă ne dorim ca România să prospere în viitorii ani şi asta nu se poate face decât cu investiţii majore. Noi facem o prioritate zero din investiţiile în infrastructură. Avem bani să construim autostrăzi, căi ferate, să implementăm programe de digitalizare în economie, în administraţie, în infrastructura din educaţie şi sănătate”, a afirmat preşedintele.

El a spus că avem o şansă extraordinară prin aceste 80 miliarde de euro şi împreună cu Guvernul Orban este hotărât să o valorifie la maximum în beneficiul românilor. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.