Preşedintele Klaus Iohannis, care a vizitat Şcoala de fete Uthiru alături de soţia sa, le-a vorbit elevelor despre ce înseamnă să fii preşedinte, spunând că partea frumoasă este aceea că e un mare privilegiu să deţii această funcţie şi să fii un fel de supraveghetor al insituţiilor democratice, însă, în plan personal, viaţa sa şi a soţie sale s-a schimbat, iar timpul liber împreună s-a diminuat. ”Noi suntem amândoi profesori, profesorii nu au atât de mult timp liber”, le-a spus Klaus Iohannis elevelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un mare privilegiu să fii preşedinte şi să fii un fel de supraveghetor al insituţiilor democratice. Aceasta este partea frumoasă. Cealaltă parte este că toată viaţa noastră s-a schimbat complet pentru că timpul nostru liber împreună s-a diminuat. Noi suntem amândoi profesori, profesorii nu au atât de mult timp liber. Câteodată este ciudat pentru noi că peste tot unde mergem suntem însoţiţi de atât de mulţi oameni din motive de securitate şi asta este complicat pentru cineva care era obişnuit să aibă o viaţă normală”, a afirmat preşedintele în faţa elevelor, conform imaginilor difuzate de TVR.

Cuplul prezidenţial a donat 30 de laptopuri, Carmen Iohannis spunându-i unei eleve: ”Aceasta este o amintire din partea României şi sper să-ţi aducă rezultate bune”.

Ulterior, preşedintele Klasu Iohannis a scris pe X: ”Foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de Fete Uthiru din Kangemi şi să oferim donaţia prin Programul de Asistenţă pentru Dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor de bază, pentru educaţie incluzivă şi de calitate”.

 

Carmen şi Klaus Iohannis vor face următarea vizită în Tanzania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.