Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cernavodă, că acuzaţiile aduse de PSD şi USR premierului pentru banii alocaţi în şedinţa de Guvern, din Fondul de Rezervă, către autorităţile locale, sunt doar ”expresia unei frustrări pentru că nu ei sunt acolo la cheia banilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Este mai nou un hobby al unora de a mă acuza, de a acuza Guvernul de tot felul de lucruri. Sunt tactici de poziţionare în vederea consultărilor şi formării unui nou Guvern”, a spus Klaus Iohannis, despre acuzaţiile aduse de cei de la PSD şi USR.
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
 
Şeful statului a menţionat că este convins de faptul că ”Guvernul şi premierul Cîţu fac lucrurile exact aşa cum e legal şi corect”.
 
 
”Nu am niciun fel de emoţii în această chestiune. Pe de altă parte, e clar că acum în pragul iernii, anumite autorităţi au nevoie de sprijinul Guvernului şi sunt convins că în această perspectivă au fost făcute alocările. Că unii şi alţii nu sunt mulţumiţi probabil e expresia unei frustrări pentru că nu ei sunt acolo la cheia banilor, dar am discutat cu premierul Cîţu şi am primit asigurări că aceste alocări vor fi făcute în corelare cu nevoile autorităţii locale respective”, a spus Klaus Iohannis, la Cernavodă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.