Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare în cazul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. "Putem trage cel puţin două concluzii, că nu e bine să te grăbeşti şi se vede nevoia dezvoltării infrastructurii", a spus Iohannis. El consideră că acest caz şi cel al fostului ministrul Gabriel Oprea pot fi "cu greu comparate". "Dacă cineva a greşit, vom afla", a afirmat Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Iohannis a fost întrebat, în  conferinţa de presă de miercuri, despre accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode.
 
"E regretabil că se întâmplă un accident. Putem trage cel puţin două concluzii, că nu e bine să te grăbeşti şi se vede nevoia dezvoltării infrastructurii. Din toată discuţia partea bună e că nu a fost nimic grav rănit. Autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare", a spus el.
 
Întrebat dacă acest caz este similar cu cel al fostului ministrul Gabriel Oprea, Iohannis a replicat: "Cu greu pot fi comparate aceste două speţe".
 
"Ne amintim cu tristeţe de evenimentul în care un poliţist a murit în urma unui accident. Încă nu e finalizată speţa. Acum nu a fost vorba de nicio coloană. Ministrul a mers cu maşina pusă la dispoziţie de SPP. Dacă cineva a greşit, vom afla. Să se lămurească circumstanţele accidentului. Ministrul a fost pe banchetă în spate. Până nu avem datele nu e bine să speculăm", a declarat IOhannis.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat miercuri, dacă este normal ca un demnitar să circule cum a făcut-o Lucian Bode, maşina ministrului Transporturilor mergând mai mult pe contrasens până a provocat un accident în judeţul Argeş, precizând că depinde de situaţia în care se găseşte. Primul ministru a mai spus că va avea o discuţie cu ministrul pe această temă.

“Depinde de situaţia în care se găseşte.(...) Şi eu când am anumite deplasări care necesită, mai fac apel la posibilitatea de a merge în coloană, dar mai rar numai dacă există o deplasare unde este o activitate guvernamentală la care trebuie să ajung la timp. (...) O să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta”, a spus Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.