Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a evitat să îşi spună punctul de vedere privind petrecerea organizată de ziua lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, ea afirmând că există organe abilitate ale statului care pot da scanzţiuni, dacă este cazul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Prefer să nu emit un punct de vedere pe această temă, cred că există organe ale statului abilitate să emită puncte de vedere şi să prevadă sancţiuni în fiecare  din situaţiile care sunt în afara reglementărilor legale”, a declarat Ioana Mihăilă.
 
De asemenea, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, a evitat să îşi spună punctul de vedere pe marginea acestui subiect, el afirmând că nu cunoaşte speţa.
 
Peste 30 de persoane au participat la o petrecere de ziua lui Ludovic Orban, multe dintre ele fiind filmate fără mască de protecţie, deşi evenimentul a avut loc la Parlament. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.