Ioana Bran a afost avizată, luni, de comisiile parlamentare, pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, cu 21 de voturi ”pentru” şi 12 voturi ”împotrivă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ce mă recomandă? Dincolo de experienţă managerială, faptul că sunt cel mai tânăr ministru poate fi un avantaj. Ce doresc să fac? Îmi doresc ca MTS să capete mai multă greutate. Când se vorbeşte de sport, oamenii tind să se refere doar la suportul de performanţă. Trebuie să construim un cadru prin care federaţiile să şi recruteze viitorii campioni. Dar se vorbeşte foarte puţin despre sportul de masă, unde mai sunt multe lucruri de pus la punct. Îmi doresc ca activitatea fizică să facă parte din viaţa tuturor”, a spus Ioana Bran la audierea în comisii.
 
Ea a menţionat că pentru 2018 îşi propune continuarea programului educaţie în şcoli, înfiinţarea unui program naţional de recrutare în sport, reorganizarea competiţiilor şcolare, prioritizarea federaţiilor sportive.
 
”Turul ciclist al României îmi doresc să fie un program de lungă durată în parteneriat cu Federaţia de ciclism, un prilej de a marca sărbătorirea Centenarului Marii Uniri”, a mai declarat Bran.
 
Întrebată de Robert Turcescu ce ştie despre patrimoniul UTC, Ioana Bran a răspuns evaziv, iar Turcescu i-a spus că ar fi fost mai onest să spună că nu ştie nimic.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.