Deputatul de Giurgiu Alexandru Andrei a anunţat, luni, conducerea Camerei Deputaţilor că demisionează din PSD şi că în continuare va activa ca parlamentar independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, 11 februarie, am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat”, a anunţat Alexandru Andrei.
 
Acesta spune că „nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu“.
 
„O politică dominată de interese personale şi de grup - în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări şi jocuri «la două capete», de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcţia în care se îndrepta PSD Giurgiu… În aceste condiţii, am decis că este timpul să mă «rup» de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată şi să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni“, a mai scris deputatul pe pagina sa de Facebook.
 
Organizaţia PSD Giurgiu este condusă de Niculae Bădălău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.