Subprefectul de Iaşi Marian Grigoraş şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, motivând că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii, după ce în presa locală au apărut fotografii în care el apare în pat alături de o tânără care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marian Grigoraş, susţinut de PNL, a anunţat miercuri că şi-a înaintat demisia din postul de subprefect, explicând că nu doreşte să afecteze imaginea Prefecturii ieşene. 
”Tuturor celor care m-au susţinut, le mulţumesc. Realizările mele sunt şi realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparţin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activităţii la Instituţia Prefectului - Judeţul Iaşi şi nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a explicat subprefectul Marian Grigoraş, într-o postare pe Facebook.
Grigoraş nu precizează ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest, dar demisia sa survine la două săptămâni după ce reporteris.ro publica o fotografie în care Marian Grigoraş apare în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcţii în administraţia ieşeană.
Potrivit reporteris.ro, tânăra a fost în anul 2020 şefă de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu, iar în anul 2021 s-a angajat în Prefectura Iaşi, în funcţia de consilier, chiar în timp ce Marian Grigoraş, susţinut de PNL, ocupa postul de prefect.
Ulterior, tânăra a lucrat în cadrul companiei ApaVital din subordinea Consiliului Judeţean, iar din acest an este consilier asistent la Compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi.
Întrucât posturile erau blocate, ea s-a angajat mai întâi la Primăria oraşului Podu Iloaiei, după care s-a transferat în cadrul primăriei ieşene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.