Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri a PNL Bucureşti, Hilde Brandl, i-a cerut, miercuri, premierului Mihai Tudose să îl demită pe ministrul Educaţiei, Liviu Pop, ca urmare a modului „dezastruos” în care acesta a gestionat situaţia manualelor şcolare, precum şi a politizării inspectoratelor şcolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îi solicit ministrului Educaţiei, domnul Liviu Pop, demisia urgentă şi de onoare, ca urmare a modului dezastruos în care a gestionat problema manualelor şcolare. Este inadmisibil ca elevii de clasa a V-a să primească manualele şcolare cu cel puţin două luni întârziere”, a afirmat Hilde Brandl.

Ea l-a acuzat pe Liviu Pop că este „ocupat cu politizarea inspectoratelor şcolare şi cu eliminarea celor care nu au carnet de partid la PSD”.

“Am văzut cu toţii că ministrul Educaţiei nu a fost deloc interesat de situaţia elevilor, deşi Educaţia trebuie să fie o prioritate pentru orice Guvern al României. Abia acum am înţeles însă şi de ce. Domnul Pop este ocupat cu politizarea inspectoratelor şcolare şi cu eliminarea celor care nu au carnet de partid la PSD”, a completat Brandl.

Liberala i-a cerut premierului Mihai Tudose „să ne scape” de ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

“Domnule prim-ministru Tudose. Nu vedem niciun motiv pentru care Liviu Pop mai poate continua în minister. Arătaţi-ne că măcar dumneavoastră vă pasă de viitorul României. Arătaţi-ne măcar dumneavoastră că nu vreţi să rămâneţi în istorie ca premierul în timpul căruia elevii au fost bătaia de joc a domnului Pop. Domnule Tudose scăpaţi-ne şi scăpaţi-vă de Liviu Pop!”, a conchis Hilde Brandl. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.