Deputatul PSD Alexandru Rafila afirmă că Dacian Cioloş, "care doreşte să devină şeful unui Guvern de tranziţie pentru a gestiona pandemia, a folosit acest discurs pentru a crea o responsabilitate suplimentară către parlamentari ca să voteze un guvern care prin reprezentanţii săiu prezenţi în Guvern a demonstrat că nu pot gestiona o astfel de situaţie". "Dacă continuă cu aceiaşi oameni supunem poporul român unui experiment nefericit", susţine Rafila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Îl felicit pe domnul Dacian Cioloş pentru discursul pe  care l-a ţinut. A fost un discurs perfect, ideal, care ne duce într-o poziţie prin care noi trebuie să credem un moment că acest discurs şi ceea ce ne-a spus Dacian Cioloş sunt lucruri care ar putea să se întâmple în România (...)", a afirmat Rafila, în discursul ţinut în Parlament.
 
El a acuzat că prin foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă sistemul sanitar nu este pregătit. 
 
"Ne regăsim în situaţia în care avem 18.000 de cazuri pe zi, peste 500 de persoane care decedează zilnic şi nu am auzit la audirea doamnei ministru niciun moment în care să-şi asume responsabilitatea (...) pentru această tragedie", a susţinut Rafila.
 
El a reclamat şi politizarea instituţiilor sanitare şi "decredibilizarea" INSP.
 
"Domnul Cioloş care doreşte să devină şeful unui Guvern de tranziţie pentru a gestiona pandemia a folosit acest discurs pentru a crea o responsabilitate suplimentară către parlamentari ca să voteze un guvern care prin reprezentanţii săi prezenţi în Guvern au demonstrat că nu pot gestiona o asrtfel de situaţie. Dacă continuă cu aceiaşi oameni supunem poporul român unui experiment nefericit. PSD va vota împotriva unui astfel de cabinet care să creeze o situaţie gravă în societatea românescă", a afirmat Rafila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.