Guvernul aprobă marţi o Ordonanţă de Urgenţă preluând observaţiile mediului privat de a optimiza funcţionarea Sistemului RO e-Transport şi corelează normele de aplicare a Codului fiscal cu obligaţia firmelor de a transmite factura electronică prin sistemul RO e-Factura. Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că este convins că aplicarea noilor prevederi va însemna un plus tot mai însemnat la veniturile bugetului, el precizând că deja avem o creştere cu 19% a veniturilor în primul trimestru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a declarat că în domeniul fiscal Guvernul aprobă o Ordonanţă de Urgenţă preluând observaţiile mediului privat de a optimiza funcţionarea Sistemului RO e-Transport.

”Corelăm şi normele de aplicare a Codului fiscal cu obligaţia firmelor de a transmite factura electronică prin sistemul RO e-Factura. Sunt convins că aplicarea noilor prevederi va însemna un plus tot mai însemnat la veniturile bugetului. Deja avem o creştere cu 19% a veniturilor în primul trimestru”, a spus Marcel Ciolacu în şedinţa Executivului. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Discutăm azi şi despre tehnologiile avansate. Regândim activitatea Institutului de Cercetări pentru Inteligenţă Artificială din subordinea Academiei Române. România are un potential uriaş în domeniul IT şi putem face din inteligenţa artificială un suport al modernizării statului”, a mai spus premierul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.