Guvernul aprobă marţi două proiecte majore în domeniul sportului prin care onorează doi mari sportivi ai ţării: Stadioanele Gheorghe Hagi", la Constanţa şi ”Nicolae Dobrin”, la Piteşti, a anunţat premierul Marcel Ciolacu, marţi, în şedinţa de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Avem şi două proiecte majore în domeniul sportului prin care onorăm doi mari sportivi ai ţării şi aş dori să îî mulţumesc lui Gică Popescu, cu care m-am sfătuit în această privinţă. Primul este stadionul ce poartă numele marelui nostru fotbalist «Gheorghe Hagi», la Constanţa. Este un proiect de aproape 100 de milioane de euro, cu 18.000 de locuri”, a anunţat premierul Ciolacu.

Premierul a precizat că al doilea este stadionul numit «Nicolae Dobrin», în cinstea acestui fotbalist român de excepţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Stadionul din Piteşt va costa circa 75 de milioane de euro şi va avea 15.200 de locuri”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.