Guvernul a adoptat o OUG care completează legea 49/1991 privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război. „Este vorba de 2.521 de persoane dintre care 2.374 au peste 95 de ani. Acum o lună, din păcate, aveam 2.600 de veterani. Vedeţi că aceste persoane trebuie ajutate”, a explicat premierul Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un alt proiect important pe ordinea de zi astăzi aprobat este proiectul de OUG pentru completarea legii 49/1991 privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.  Este vorba de 2.521 de persoane dintre care 2.374 au peste 95 de ani. Acum o lună, din păcate, aveam 2.600 de veterani. Vedeţi că aceste persoane trebuie ajutate. Se duc doar către aceste persoane, nu către urmaşii lor”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.