Guvernul precizează că în convorbirea telefonică avută cu liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloş nu a spus că acceptă propunerile acestuia de prorogare a unor termene din Codul Fiscal şi a spus că ia notă şi analizează. De asemenea, şeful Executivului speră ca PSD să îşi respecte promisiunile de campanie şi programul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cadrul discuţiei telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloş nu a confirmat că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Prim-Ministrul a precizat că ia notă şi analizează această propunere, dar trebuie avute în vedere mai multe aspecte legale şi de oportunitate ale deciziei", precizează Executivul. 

Pe de alta parte, premierul Dacian Cioloş se aşteaptă ca Partidul Social Democrat să îşi respecte promisiunile şi programul de guvernare prezentat cetăţenilor înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, asumându-şi totodată responsabilitatea politicii fiscale şi legislaţia adoptată deja în Parlament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.