Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că PSD nu a luat o decizie privind posibile alianţe la alegerile parlamentare în Comitetul Politic Naţional de joi, hotărârea fiind amânată pentru luni. Fostul premier a adăugat că nu este exclusă alianţă cu ALDE, Pro România sau Partidul Puterii Umaniste social-liberal (PPUsl).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Al treilea subiect dezbătut astăzi a fost cel legat de posibile alianţe. Decizia politică a fost amânată pe luni când vom relua şedinţa Consiliului Politic Naţional”, a declarat Sorin Grindeanu, la finalul şedinţei Comitetului Politic Naţional al PSD. 

Întrebat cu cine ar putea face PSD alianţă la parlamentare, Grindeanu a răspuns: „Există partide cu care PSD a mai avut alianţe în trecut, fie că e vorba ALDE sau PPUsl. Sunt discuţii. Decizia se va lua luni. Nu este exclusă cu niciunul cu Pro România, cu ALDE cu PPUsl”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.