Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că PSD nu a luat o decizie privind posibile alianţe la alegerile parlamentare în Comitetul Politic Naţional de joi, hotărârea fiind amânată pentru luni. Fostul premier a adăugat că nu este exclusă alianţă cu ALDE, Pro România sau Partidul Puterii Umaniste social-liberal (PPUsl).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Al treilea subiect dezbătut astăzi a fost cel legat de posibile alianţe. Decizia politică a fost amânată pe luni când vom relua şedinţa Consiliului Politic Naţional”, a declarat Sorin Grindeanu, la finalul şedinţei Comitetului Politic Naţional al PSD. 

Întrebat cu cine ar putea face PSD alianţă la parlamentare, Grindeanu a răspuns: „Există partide cu care PSD a mai avut alianţe în trecut, fie că e vorba ALDE sau PPUsl. Sunt discuţii. Decizia se va lua luni. Nu este exclusă cu niciunul cu Pro România, cu ALDE cu PPUsl”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.