Deputatul PSD Sorin Grindeanu a declarat, la dezbaterea moţiunii de cenzură în Parlament, că „la Palatul Victoria nu există o echipă de guvernare, ci nişte găşti dirijate doar de interesele lor politico-financiare, iar pentru şefia acestor găşti numite PNL şi USR se luptă cei patru cavaleri ai Apocalipsei Naţionale – Orban, Cîţu, Barna şi Cioloş”. El a adăugat că Florin Cîţu este „un megaloman periculos rupt total de realitate”, Ludovic Orban este „un maestru al învârtelilor subterane”, Dan Barna este „penalul de tip nou”, iar Dacian Cioloş este „o creatură ciudată, un agro conţopist”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am ajuns astăzi într-o situaţie limită legată de viitorul ţării din cauza unui Guvern care nu trage pentru România, ci pentru propriile buzunare de partid. La Palatul Victoria nu există o echipă de guvernare, ci nişte găşti dirijate doar de interesele lor politico-financiare, iar pentru şefia acestor găşti numite PNL şi USR se luptă cei patru cavaleri ai Apocalipsei Naţionale – Orban, Cîţu, Barna şi Cioloş. Cîţu - un agresiv ministru al Finanţelor, devenind însă pentru România un periculos megaloman rupt total de realitate.Orban, un mare maestru al învârtelilelor subterane şi al compromisurilor sulfuroase pentru bugetul ţării, dispus să renunţe la orice minister pentru a obţine o funcţie. Barna, penalul de tip nou, obligat să îşi înghită propriile lozinci cu penalilor după ancheta DNA despre milioanele de euro din bani europeni fraudate cu tupeu. Cioloş – o creatură ciudată, un agro conţopist, altoit de arivismul nemăsurat al celui care este gata să pupe orice inel străin doar, doar poate să ajungă mare şi tare în România. Adevărul este că dezastrul guvernării de azi pleacă de la eşecul din 2020 al stilului Orban de a conduce ţara, de a guverna strict pentru camarila lui de partid. Cu Ludovic Orban – capo di tutti capi în trecut guvernarea a excelat doar în chermeze. Orban şi Cîţu sunt capabili să descentreze harta ţării, doar doar să fie aleşi la şefia PNL, iar Barna şi Cioloş disperaţi să nu piardă cumva vreo firimitură din acest ospăţ pe banii românilor”, a afirmat Sorin Grindeanu de la tribuna Parlamentului. 

Acesta a adăugat că soluţia este votarea moţiunii de cenzură pentru ca acest Guvern care a făcut rău României în doar şase luni cât pentru 6 ani să cadă.

„Nişte prădători nemiloşi, nişte Ludovici care confiscă toată avuţia ţării şi conduc pe principiul – după noi potopul. Stimaţi colegi, astăzi avem o singură soluţie – trebuie să dăm jos acest Guvern care în doar şase luni a întors România în timp cu 6 ani. Altfel cu marionete de tip Cîţu şi reziduri din Cernobîlul politicii precum Orban, România este condamnată inevitabil la klausteritate”, a conchis Grindeanu. 

Camera Deputaţilor şi Senatul dezbat şi votează, în plenul reunit de marţi, moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.