Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat că a văzut cum a funcţionat nouă luni Guvernul PNL-USR şi toate ”gafele şi toate prostiile pe care le-au făcut”. ”Îi văd pe mulţi viteji, care până acum două luni erau la guvernare, şi acum sunt viteji”, a afirmat, duminică, Grindeanu, precizând că România ajunsese ”aproape de buza prăpastiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu a vorbit, duminică, la Prima TV, în emisiunea Insider Politic, despre faptul că niciuna dintre formaţiunile politice din Parlament nu are majoritate, aşa că trebuia găsită o formă de cooperare.  

Grindeanu a explicat că este normal ca alegătorii PSD să nu fie foarte mulţumiţi de varianta aleasă, PNL şi PSD având un istoric lung de rivalitate politică.  

Prim-vicepreşedintele PSD a precizat, însă, că, deşi deţine o treime dintre parlamentari, PSD nu are 50%.  

”Nu e 50%, e clar că trebuie să-ţi găseşti o formă de alianţă. PNL şi UDMR sunt aproape cât PSD. Nici ei la rândul lor nu puteau să facă singuri un Guvern. Am văzut cum a funcţionat.... Îi văd pe mulţi viteji, care până acum două luni erau la guvernare şi acum sunt viteji. Am văzut cum a funcţionat nouă luni acel guvern, am văzut toate gafele şi toate prostiile pe care le-au făcut”, a afirmat Grindeanu.  

Potrivit acestuia, România ajunsese aproape de buza prăpastiei.  

”România ajunsese undeva aproape, aproape că nu vreau să exagerez, aproape de buza prăpastiei cu toate cele patru crize suprapuse una peste alta”, a mai afirmat Grindeanu.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.