Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, întrebat care este statutul său în PSD, că nu îi este clar care este statutul său şi că hartia cu excluderea sa din partid nu ajunsese la Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este foarte clar care este statutul meu, dar hârtia nu venise la Timişoara. Sunt lucruri care ţin de o anumită birocraţie. Nu este foarte clar", a afirmat Grindeanu. În aceeaşi conferinţă de presă, el a spus că va rămâne membru PSD. De asemenea, Sorin Grindeanu a spus în mai multe rânduri că Liviu Dragnea nu va putea să îl excludă din partid de atâtea ori de câte se va putea el reînscrie.

Întrebat în conferinţa de presă despre înregistrările cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, care spunea că vrea să ajungă la el, Grindeanu a spus că nu se simte "ţintă" pentru că te simţi ţintă atunci când ai ceva de ascuns, iar el nu are nimic de ascuns.

"Cred că Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei trebuie să vadă şi am înţeles că Inspecţia Judiciară face verificări. Te simţi ţintă în momentul în care te simţi vinovat sau ai ceva de ascusn. Am dat declaraţii în perioada respectivă în care am clarificat că în perioada 2008-2012, cât am fost viceprimar, nu am răspuns de problemele de patrimoniu, nu am semnat niciun contract", a afirmat Grindeanu, întrebat despre înregistrări şi dacă se simte ţintă.

Întrebat despre Victor Ponta, Grindeanu a spus că va rămâne alături de el până la finalul mandatului: "Va rămâne până la finalul mandatului, când Parlamentul va aproba noul guvern, dacă se va păstra numărul de zile care să nu îl ducă în stare de incompatibilitate".

De asemenea, chestionat cu cine s-a întâlnit la vila Lac 1, el a răspuns: "M-am întâlnit cu Victor Ponta şi cu parlamentari din Timiş, din Caraş-Severin, cu Nicolae Bănicioiu, cu mai mulţi".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.