Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, duminică, la Timişoara că nu are voie în acest moment să fie membru de partid, dar asta nu înseamnă că nu va deveni în perioada următoare. În plus, Grindeanu a spus că are trei luni de zile la dispoziţie pentru a ieşi din eventuala stare de incompatibilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanun a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă la Timişoara, dacă a revenit în PSD şi a spus: ”Conform legii, eu nu am voie să fiu în acest moment membru de partid. Asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada următoare”.

În plus, Grindeanu a mai spus că, tot conform legii, are trei luni de zile pentru a ieşit din eventuala stare de incompatibilitate, iar Marcel Colacu, prezent la cnferinţa de presă, a spus: ”Va respecta legea”.

Întrebat dacă va semna astăzi adezunea pe care a primit-o de la Alfred Simonie, Grindeanu a spus: ”Îmi plac provocările. Îi mulţumesc la Freddy (pentru formularul de adeziune  - n.r.), dar nu o să îi dau azi satisfacţia asta”.

În plus, Grindeanu a spus că revenirea în PSD nu are legătură cu obţinerea vreunei funcţii.

”Revenirea în PSD nu are nicio legătură cu a avea sau nu o funcţie de conducere. Sunt om de stânga. Am văzut că Grindeanu pune condiţii pentru revenire. Eu nu îmi perimit să pun condiţii partidului care m-a ajutat”, a mai spus Grindeanu. 

Anterior, Sorin Grindeanu a primit de la Alfred Simonis, ales preşedinte al PSD Timiş, un formular de adeziune, iar în discursul său Grindeanu a vorbit ca şi când ar fi deja membru PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu l-a felicitat în discursul său pentru revenirea în partid.

În prezent, Grindeanu este şef al ANCOM şi nu are voie să fie membru de partid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.