Premierul Sorin Grindeanu a apreciat, vineri, la Timişoara, că este nevoie de o schimbare de abordare a aleşilor locali şi judeţeni şi chiar a parlamentarilor, sfătuindu-i pe aceştia să facă administraţie încă trei ani şi patru luni şi să lase deoparte lucrurile ce ţin de politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Timişoara că este foarte important ca obiectivele aleşilor locali să se îndeplinească, dincolo de orgoliile politice.

”Îmi doresc să fie cât mai puţine rele, pentru că este nevoie de o schimbare de abordare. Am mai spus lucrul acesta, mă refer la primari, la parlamentari, la cei care reprezintă consiliile judeţene. Îmi doresc să înţeleagă toată lumea, să schimbe abordarea, să facă administraţie încă trei ani şi patru luni, să lase deoparte toate lucrurile care ţin de politică, alegerile sunt peste trei ani şi ceva. Acelaşi lucru l-am spus şi la Asociaţia comunelor şi la Asociaţia oraşelor şi municipiilor, spun şi aici, orgolii locale nu îşi au rostul. Cred că e mai  important pentru timişoreni, pentru timişeni, cum e valabil, de fapt, în toată ţara nu doar aici, ca obiectivele importante pe care şi le-au stabilit să se împlinească, dincolo de orgolii politice locale”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a participat, vineri, la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.