Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului , dar că, atunci când ai a doua poziţie în stat, responsabilitatea declaraţiilor tale este mult mult mai mare şi că nu doar presa preia aceste declaraţii ci sunt urmărite şi de activul de partid. Evaluarea declaraţiilor preşedintelui Senatului nu o fac nici eu eu, nici alţi senatori, acest lucru se va discuta politic dacă vreodată declaraţiile sale lezează pe cineva, a mai spus Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al Senatului, ştiu că presa este preocupată, dar nu este un lucru sau o dezbatere care să fi fost pe agenda PNL”, a spus Alina Gorghiu.

Senatoarea PNL a precizat că, de principiu, crede că orice membru PNL are libertatea să mai tragă din când în când câte un semnal privind funcţionarea unei instituţii din stat”.

”Atunci când ai a doua poziţie în stat, responsabilitatea declaraţiilor tale este mult mult mai mare. Eşti al doilea om în stat, este o funcţie extrem de relevantă în politica din interiorul PNL. Eu cred că Florin Cîţu înţelege înăţimea funcţiei sale, fiind  şi fost preşedinte PNL, ştie cât de sensibile sunt poziţiile şi cât de atentă este lumea, nu doar presa. dar şi activul de partid este foarte atent, şi probabil va fi foarte atent să ajute această coaliţie şi PNL-ul, chiar dacă uneori poziţiile sale de economist pot fi sensibil diferite de Ministerul de Finanţe, de BNR”, a mai afirmat Gorghiu.

Ea a precizat: ”Evaluarea declaraţiilor preşedintelui Senatului nu o fac nici eu eu, nici alţi senatori, acest lucru se va discuta politic dacă vreodată declaraţiile sale lezează pe cineva”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.