Senatorul liberal Alina Gorghiu susţine că nu crede că ”PSD se îndreaptă în niciun fel spre schimbarea Guvernului, cum spera domnul Dragnea”, ci spre o pierdere a majorităţii în Parlament, adăugând că nu o deranjează că ”că aceşti oameni se devorează între ei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cred că PSD se îndreaptă în niciun fel spre schimbarea Guvernului, cum spera domnul Dragnea, ci eventual spre o pierdere a majorităţii în Parlament. Nu trece o zi în care electoratul să nu vadă genul acesta de atacuri de la preşedintele PSD către propriul guvern. Nu plâng de mila Guvernului, nu plâng de milă premierului, cred că merită pentru obedienţa din ultimele luni. Ar fi drăguţ, chiar îmi doresc, să văd PSD că îşi răstoarnă propriul Guvern pentru că ar fi posibilă sau, mai bine spus, nu aş exclude deloc o pierdere a majorităţii parlamentare. Nu mă deranjează că aceşti oameni se devorează între ei, mă deranjează că mai au timp pentru tot felul de nefăcute, cum ar fi renunţarea la managementul privat din companiile de stat şi Legea salarizării unice, cum îi spune PSD”, a declarat Alina Gorghiu, miercuri, într-o conferinţă de presă, la sediul PNL Timiş.

Senatorul liberal a mai spus că pragul privind abuzul în serviciu este un subiect revenit pe agenda publică.

”Pragul privind abuzul în serviciu este un subiect revenit pe agenda publică din pricina unui comunicat de ieri al Curţii Constituţionale. Mă întreb dacă acest comunicat nu a venit pentru că ministrul Justiţiei avea două opţiuni: remanierea pe de-o parte şi trimiterea comunicatului pe de altă parte. Nu ar trebui să ne grăbim să comentăm comunicatul. Paşii fireşti sunt următorii: motivarea deciziei CCR, să se organizeze o dezbatere amplă pe acest subiect şi categoric e nevoie de un studiu comparativ cu celelalte state europene. Altfel, concluzia este că e nevoie ca cuantumul pe acest prag să nu ducă la niciun om politic”, a mai spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a făcut apel la Liviu Dragnea şi la alţi politicieni care au vreun interes privind această reglementare, privind abuzul în serviciu, ”să lase totul pe mâna specialiştilor”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.