Senatorul PNL Alina Gorghiu a făcut, joi, un apel către PSD şi guvern ”să revină la guvernare şi să renunţe la teme care parazitează o societate”, afirmând că ”se întâmplă două greşeli grave” şi anume concentrarea întregii atenţii ”în probleme legate de justiţie” şi ”amăgirea primarilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem într-o situaţie deloc roz din punct de vedere economic şi social. Fac apel de aici, de la Timişoara, către PSD şi Guvernul PSD să revină la guvernare, la tot ce înseamnă buna guvernare şi să renunţe la teme care parazitează o societate”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă ce a avut loc, joi, la sediul PNL Timiş.

Gorghiu a subliniat că PSD face două mari greşeli, prima fiind aceea ”de a concentra atenţia guvernului în probleme legate de justiţie”.

”Din păcate, în acest moment se întâmplă două greşeli grave. Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o PSD de când a preluat guvernarea e aceea de a concentra atenţia guvernului în probleme legate de justiţie. Astăzi se vorbeşte despre revocarea procurorilor şefi, neglijând din păcate toate celelalte probleme. A doua greşeală este cea legată de amăgirea primarilor. După alegerile parlamentare urmează de obicei o perioadă de linişte de doi ani şi jumătate, până la următoarele alegeri, o perioadă de linişte şi de construcţie”, a mai declarat Gorghiu

Alina Gorghiu susţine că Guvernul s-ar putea folosi de ”perioada de linişte” pentru a construi, dar, spune ea, ”din păcate dânşii fac cu totul altceva şi cred că nu vom ajunge nicăieri”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.