Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, solicită colegilor de partid o „clarificare doctrinară” a PNL, el susţinând că partidul a neglijat electoratul liberal şi că „nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vreau ceva,  cu prietenie să vă spun: discutăm poziţionarea, împreună cu Emil Boc, cu mai mulţi colegi, ne-am alăturat lui Florin Cîţu să-l susţinem pentru că am considerat că asta este soluţia viitoare pentru modernizarea României şi avem foarte multe argumente, dar de la Cluj vreau să transmit un (...) mesaj pentru colegii de la Bucureşti: eu cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi clarifice doctrinar poziţiile. Prea am fugit să ne avem bine cu toată lumea şi cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal”, a afirmat duminică după amiază, la Cluj, Gheorghe Flutur, în faţa delegaţilor şi invitaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene. 
Flutur a precizat că va propune în moţiunea premierului de la Congresul din 25 septembrie patru chestiuni: construirea de autostrăzi peste Carpaţi, reforma administraţiei publice şi descentralizarea, identitatea naţională şi încurajarea mediului privat.
 „Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”, a afirmat Flutur în contextul discuţiei despre mediul privat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.