Vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă a declarat, joi, la Realitatea Plus, că Nicolae Ciucă va reuşi să strângă o majoritate, el fiind văzut ca un om al legii, eficient, şi poate gestiona eficient criza actuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eu cred că în momentul în care va fi desemnat, premierul cu o echipă va începe negocieri şi partidele politice vor fi responsabile pentru a avea cât mai repede un Guvern, a spus Falcă.

Întrebat despre propunerea PNL de premier, Nicolae Ciucă, Gheorghe Falcă a răspuns: ”Cred că domnul Ciucă va reuşi să strângă o majoritate. Prin statura sa de om al ordinii, de om eficient, va reuşi să treacă cu bine peste această criză din sănătate, dar şi peste criza din energie, şi cu sprijinul Paralmentului, care va trebui să realizeze şi reformele din PNRR".

Falcă a menţionat că acesta este văzut ca un om al legii, eficient, şi capabil să gestioneze criza actuală din România.

Potrivit europarlamentarului PNL, urgenţa de a forma un guvern e imperativă.

”Cred că în scurt timp vom forma un guvern stabil. Momentan îi avem pe partenerii de la UDMR şi vom vede după negocieri. (...) Avem premierul desemnat şi el va realiza astfel de negocieri”, a arătat Falcă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.