Liderul AUR, George Simion, afirmă că o "concluzie" a sa în urma protestului de marţi de la Parlament este aceea că "data viitoare" manifestaţia ar putea deveni violentă. "Să nu-şi imagineze domnul Ciucă... de fapt, liderii acestei coaliţii - domnu' Ciolacu, domnu' Cîţu, domnu' Kelemen Hunor şi tata lor, Klaus Iohannis - să nu-şi imagineze că o să poată face o responsabilitate difuză şi între Crăciun şi Revelion, pac! să vină cu asumarea răspunderii. (...) Să nu-şi imagineze ei că îi mai salvez dacă o să facă o asemenea nerozie”, susţine George Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Să nu-şi imagineze domnul Ciucă... de fapt, liderii acestei coaliţii - domnu' Ciolacu, domnu' Cîţu, domnu' Kelemen Hunor şi tata lor, Klaus Iohannis - să nu-şi imagineze că o să poată face o responsabilitate difuză şi între Crăciun şi Revelion, pac! să vină cu asumarea răspunderii. Suntem vigilenţi. Noi i-am ţinut astăzi pe oameni şi eu m-am dus personal şi i-am calmat pe cei care au forţat intrarea în Senat şi oamenii ăştia m-au girat cu încrederea lor că merg până la capăt ca să nu se întâmple lucruri neconstituţionale. Să nu-şi imagineze ei că îi mai salvez dacă o să facă o asemenea nerozie”, a afirmat George Simion, marţi seară, la Antena 3. 
 
El a precizat: "data viitoare nu mă mai implic în organizarea manifestaţiei şi (...) nu e responsabilitatea mea şi atunci s-ar putea să vedem şi în România proteste, cum am văzut şi în alte state, care devin violente". 
 
Întrebat dacă afirmaţia sa este o analiză sau o ameninţare, Simion a răspuns că este "o concluzie".
 
George Simion a mai afirmat că are experienţă să îi "filmeze pe toţi infiltraţii". 
 
"S-ar putea să mă spăl pe mâini (...) şi să nu-i mai salveze nimica pe aceşti domni de furia mulţimii", a adăugat Simion.
 
Sute de oameni au protestat, marţi, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, la intrările oficiale. Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar în faţa Parlamentului s-au aflat şi copreşedintele AUR George Simion şi parlamentarii acestei formaţiuni. Oamenii au ajuns la intrările oficiale ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, păzite de jandarmi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.