Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, afirmă că „sediul central al partidului este aici, pe telefonul fiecăruia dintre noi”, el susţinând că în aplicaţia mobilă folosită de partid se întâmplă principalele evenimente care îi interesează pe membrii formaţiunii. Declaraţia liderului AUR vine la scurt timp după ce fostul premier Ludovic Orban a afirmat, într-o emisiune televizată, că AUR nu este un partid, ci „o strânsură”, iar membrii formaţiunii plătesc cotizaţiile nu prin cont bancar, ci printr-o aplicaţie internă, sumele fiind la dispoziţia preşedintelui George Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Noi, în ciuda tuturor celor care sunt nemulţumiţi, nu le convine, spun că nu este democratic, ne conducem partidul şi am implementat deja digitalizarea la nivelul partidului, sediul central este aici, pe telefonul fiecăruia dintre membrii săi.  Ne plătim cotizaţia aici, votăm iniţiative, acolo vedem toate evenimentele, cei care doresc să candideze la alegeri, inclusiv la alegerile prezidenţiale, o pot face folosind ceea ce 99% din această sală are în buzunar, un telefon deştept”, a afirmat George Simion într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Caraş Severin, unde a participat la deschiderea unui sediu în municipiul Reşiţa de către Partidul Republican, parte a Alianţei AUR. 
Afirmaţia lui Simion este făcută la câteva zile după ce fostul prim ministru Ludovic Orban, preşedinte al partidului Forţa Dreptei, a afirmat că AUR este „o strânsură” şi nu un partid. 
„Acolo nu există, să zic, finanţare locală. Toţi membrii, aşa-zişi membri, plătesc într-o aplicaţie, nu prin cont bancar, într-o aplicaţie care e diferită de un cont bancar - că la un cont bancar nu poţi să ştergi urmele, pe când în aplicaţia aia care este folosită de AUR oricând poţi să ştergi toate înregistrările să-ţi dispară toţi cei care au plătit cotizaţia de 50 de lei în aplicaţia respectivă - şi toţi banii se duc la centru şi sunt cheltuiţi de Simion. Dacă e vreun AUR-ist care spune că nu e aşa, minte! Eu nu fac acuzaţii, eu spun care este adevărul! Nu s-au organizat alegeri în nicio filială judeţeană, sunt nişte conduceri interimare care sunt numite de Simion”, a afirmat Ludovic Orban, joi seară, la Euronews România.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.