Co-preşedintele AUR George Simion a declarat, luni, după consultările de la Palatul Cotroceni, că preşedintele ”nu a scos mai mult de trei cuvinte”. AUR anunţă că nu va gira un astfel de guvern PNL-PSD-UDMR. ”În acest moment, suntem singura formaţiune de Opoziţie care a fost prezentă la Cotroceni”, a spus Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi au avut loc nişte pseudo-consultări, preşedintele Klaus Iohannis nu a scos mai mult de trei cuvinte”, a spus Simion, arătând că AUR este singurul partid din Opoziţie care s-a prezentat la aceste consultări.  

AUR spune că nu va gira un astfel de guvern PNL-PSD-UDMR.

”În acest moment, suntem singura formaţiune de Opoziţie care a fost prezentă la Cotroceni”, a mai spus Simion. 

La rândul lui, copreşedintele AUR Claudiu Tîrziu a spus că au mers la Cotroceni pentru a-i spune preşedintelui că societatea este divizată pe tema certificatelor digitale, care reprezintă ”un element de segregare şi discriminare”. Tîrziu a arătat că i-au propus preşedintelui să organizeze un referendum pe tema vaccinării şi a introducerii certificatului. 

”Domnul preşedinte ne-a spus că referendumul este consultativ”, a spus el, acuzându-l pe şeful statului că nu a ia decizii în favoarea românilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.