Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea afirmă că toată activitatea sa a stat sub semnul legalităţii, corectitudinii, respectării tuturor instituţiilor statului, dâns asigurări că a fost un om corect la primărie şi va fi un om onest la Parlament. Ea a precizat că nu merge în Parlament pentru imunitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aceasta este mai mult o poveste pentru că aţi văzut şi dumneavoastră, Parlamentul a aprobat ridicarea imunităţilor, dar nu este cazul să mă gândesc la aşa ceva, toată activitatea mea a stat sub semnul legalităţii, corectitudinii, respectării tuturor instituţiilor statului, nu am de ce să mă tem, am fost un om corect la primărie şi voi fi cu siguranţă un om onest la Parlament. Nu merg în Parlament pentru imunitate, merg în Parlament pentru oamenii, nu am de ce să mă tem decât dacă bineînţeles forţe nevăzute vor să-mi fabrice ceva de genul acesta, dar se va dovedi foarte simplu că au fost făcături”, a afirmat Firea, întrebată în legătură cu imunitatea pe care i-o conferă statutul de parlamentar.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că doreşte să fie contractată o companie care să facă audit la Primăria Generală şi la instituţiile din subordine, însă trebuie să fie un vot în acest sens în Consiliul General, apoi o procedură de achiziţii, deci probabil rezultatele auditului vor veni în maximum 6 luni.

Şi Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicuşor Dan, după depunerea jurământului ca primar general al Capitalei, că aşteaptă un audit serios la Primărie deoarece situaţia financiară a Bucureştiuliu este foarte proastă, iar adevărul trebuie spus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.