Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni, la Adunarea generală a primarilor de municipii, că noua urare între edili este "ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi”, ceea ce nu este „o normă de normalitate”, în condiţiile în care aleşii locali trebuie să dea socoteală politic doar în faţa celor care i-au votat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă alătur celor care cu adevărat rezistă în România şi rezistă într-un domeniu extrem de dificil, complex şi riscant. (...) Cei mai mulţi dintre dumneavoastră, surprinzător, deşi veneaţi din zone diferite ale ţării, spuneaţi aceleaşi lucruri, aceleaşi aspecte: «Ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi!». Aceasta a devenit urarea între primari, ceea ce nu este o normă de normalitate. Normal este ca aleşii să dea socoteală politic în faţa celor care i-au ales”, a precizat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a mai afirmat că alegătorii îşi doresc ca primarii să fie profesionişti şi oneşti, „mai departe fiind alte aspecte care nu mai ţin de democraţie”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.